Haraldvollen Røde Kors Senter

Haraldvollen tilbyr overnatting, aktiviteter, leirskole og konferansemuligheter i naturskjønne omgivelser midt i hjertet av Troms. Senteret ligger ved bredden av Målselva, omkranset av skog og høye fjell. Her skapes minner og vennskap for livet. 

Koronasituasjonen og leirskole

På grunn av Korona-situasjonen har Haraldvollen leirskole utsatt leirskoleaktivitet inntil videre. Vi venter på signaler fra myndighetene i forhold til når vi kan starte opp igjen. Alle skolene som har booking hos oss i vårsesongen vil få tilbud i løpet av neste skoleår, såfremt Korona-situasjonen tillater det. Signalene fra myndighetene er at ingen elever skal miste leirskoletilbudet som følge av Korona.

Leirskolen tar initiativ i forhold til kontakt med skolene som har leirskoleuke nå i vårsesongen. Ta kontakt hvis deres skole har spørsmål.

Haraldvollen Leirskole

I løpet av en leirskoleuke på Haraldvollen vil elevene få opplevelser som gir minner for livet. Utfordring, mestring, samarbeid og læring står sentralt. En leriskoleuke byr på mange spennende aktiviteter, men også tid til å knytte nye relasjoner til både klassekamerater og nye venner fra andre skoler.

Les mer

Møte og aktivitetssenter

Vår spesialitet er å tilby skreddersydde pakker for store og små grupper der vi kombinere møte, aktiviteter og overnatting. Hos oss kan gjestene bygge samhold og kompetanse.

Les mer

Rimelig overnatting

Haraldvollen ligger i naturskjønne omgivelser midt i Troms, med nærhet til flyplass og E6. Vi er et perfekt utgangspunkt for dagsturer i Troms, med en rekke attraksjoner og naturperler innenfor en kort kjøretur med bil. Haraldvollen tilbyr overnatting på hytter, i enkeltrom, dobbeltrom eller rom med flere senger.

Les mer

Selskap

Haraldvollen har flere lokaler der du kan invitere til selskap. I våre lokaler hjelper vi deg med å arrangere vellykkede selskap enten det dreier seg om Bryllup, konfirmasjon, barnedåp, julebord eller bursdagsfeiringer. For bedrifter kan vi tilby muligheten for å kombinere konferanse, aktiviteter og servering i forbindelse med lanseringer og kick off eventer.

Les mer


Nyheter fra Haraldvollen