Haraldvollen Røde Kors Senter

Haraldvollen tilbyr overnatting, aktiviteter, leirskole og konferansemuligheter i naturskjønne omgivelser midt i hjertet av Troms. Senteret ligger ved bredden av Målselva, omkranset av skog og høye fjell. Her skapes minner og vennskap for livet. 

Ledig stilling som leirskolelærer

Fra august 2020 er det ledig en 72% fast stilling som leirskolelærer ved Haraldvollen leirskole. Vi søker etter en trivelig kollega som liker friluftsliv, og er glad i å undervise og gi gode opplevelser utendørs. 

Har du godkjent lærerutdannning, og erfaring med undervisning ute er du kanskje den vi ønsker. Hele utlysningsteksten kan lese på Målselv kommune. 

Les stillingsannonse

Leirskole høsten 2020

Vi er glad for endelig å ønske velkommen til nye leirskoleuker på Haraldvollen. Vi har utarbeidet en smittevernplan som tar hensyn til gjeldende smittevernveiledere, og er klar for å tilby gode og trygge opplevelser til alle våre gjester.

Leirskoleoppholdet vil være tilnærmet normalt, med nødvendige tilpassninger for å ta hensyn til smittevern. Besøkende skoler kan laste ned smittevernplanen for Haraldvollen leirskole og starte forberedelsene for et trivelig leirskoleopphold i hjertet av Troms.

Last ned smittevernplan

Haraldvollen Leirskole

I løpet av en leirskoleuke på Haraldvollen vil elevene få opplevelser som gir minner for livet. Utfordring, mestring, samarbeid og læring står sentralt. En leriskoleuke byr på mange spennende aktiviteter, men også tid til å knytte nye relasjoner til både klassekamerater og nye venner fra andre skoler.

Les mer

Møte og aktivitetssenter

Vår spesialitet er å tilby skreddersydde pakker for store og små grupper der vi kombinere møte, aktiviteter og overnatting. Hos oss kan gjestene bygge samhold og kompetanse.

Les mer

Rimelig overnatting

Haraldvollen ligger i naturskjønne omgivelser midt i Troms, med nærhet til flyplass og E6. Vi er et perfekt utgangspunkt for dagsturer i Troms, med en rekke attraksjoner og naturperler innenfor en kort kjøretur med bil. Haraldvollen tilbyr overnatting på hytter, i enkeltrom, dobbeltrom eller rom med flere senger.

Les mer

Selskap

Haraldvollen har flere lokaler der du kan invitere til selskap. I våre lokaler hjelper vi deg med å arrangere vellykkede selskap enten det dreier seg om Bryllup, konfirmasjon, barnedåp, julebord eller bursdagsfeiringer. For bedrifter kan vi tilby muligheten for å kombinere konferanse, aktiviteter og servering i forbindelse med lanseringer og kick off eventer.

Les mer


Nyheter fra Haraldvollen