Praktisk informasjon

til dere som skal på leirskole

For at et leirskoleuka skal bli så vellykket som mulig er gode forberedelser viktig. Det er mye som skal ordnes før, under og etter oppholdet for at opplevelsen skal bli så positiv som mulig for alle som er på leirskolen.

Her på nettsiden, og i informasjonsheftet som sendes ut i forkant av leirskoleoppholdet vil dere finne svar på de fleste spørsmål. Les informasjonen nøye under forberedelsene i forkant av leirskoleoppholdet.

Er det noe dere ikke finner svar på så kan klasselærer ta kontakt med leirskolen, enten på e-post eller over telefon. Ca. En uke før oppholdet vil leirskolelærerne ta kontakt med klasselærer for å avklare de siste tingene.

Innkvartering

Alle som besøker Haraldvollen bor og spiser godt i løpet av oppholdet. Alle elever bor på hytter eller rom i løpet av oppholdet. Det er dyne og pute på alle senger, så elevene trenger å ta med eget sengetøy eller sovepose.

Det er toalett og dusj på alle hytter og bygg der det bor elever.

Leirskolelærerne fordeler elevene på hytter og rom.

En firemannshytte

Seks seksmannshytter med to soverom

En timannshytte med fire soverom

16 sengeplasser fordelt på seks rom i toetasjers bygning.

Lærere og medfølgende voksne innkvarteres på rom med ferdig oppredde senger på Torastua. Der er det 10 sengeplasser fordelt på 8 rom. I bygget er det tilgang til kjøkken, peisestue og fellesareal.

Det er mulighet for å vaske klær i løpet av uka hvis det skulle bli nødvendig.

Kjøkkenet sørger for mat og drikke til alle under oppholdet. Måltidene serveres i vår flotte spisesal.

Bilder fra leirskolen

For å holde hjemmesiden oppdatert og vise hva som skjer på Haraldvollen på vår Facebook side benytter vi noen bilder fra leirskolen. Vi bruker bilder som viser aktivitetene og det som skjer på Haraldvollen, gjerne på avstand eller nærbilde der ansikter ikke er med på bildet. Bilder blir ikke presentert med navn på elever, og vi skriver ikke hvem som er hos oss mens uke pågår. Klasselærer får se gjennom bilder før disse eventuelt blir publisert.

Klasselærere blir bedt om å avklare i forkant om noen ønsker å reservere seg fra å være med på bilder.


Mer spesifikk informasjon

Leirskoleinformasjon
Elevene inkvarteres på hytter eller rom under oppholdet.

Husk å lese pakkelisten nøye.